Friday 4 November 2016

Mūšis 2016-11-04. Kampanijos pabaiga.

Kaip pabaigai nusprendžiau sulošti relaksacinį mūšį. Žaidžiau su Luxis, Kaya1 vs Kromac2. Ant atsarginių suolelio pasodinau per kampaniją numylėtus Sentry Stone & Mannikins būrius, ir net nesitempiau jokio rimto sunkiasvorio (Feral,Pureblood,Wold Guardian etc..), tik Gnarl'ą taškams užpildyt. Druidai neblogai padirbėjo, gerokai sužalojo priešo Gnarl'ą, ir juos buvo sunku išrūkyt. Tuomet paleidau raketas Argus ir.... mieli kauliukai, jūs žinote kažką ko aš nežinau? Na, apie tai vėliau.

Kajai pačiai teko pribaigt sužalotą Gnarl'ą, ir tai ne visai iškart - Feat'as šiek tiek veltui... Už tai Kromac'o feat'as išėjo toks koks ir turi būti, vargši mano beastai neturėjo vilčių išgyvent. Išskyrus Gorax'a kurį buvau pasilikęs prie savęs. Ka gi, reikia trauktis truputį atgal, ir siunčiu Gorax'ą šalinti Feral'o keliamą grėsmę. Tai jau suveikė be didesnių iššukių, tad bandome gyvent toliau.

Luxi'o ėjimas, Skinwalker'is užpuola Druidų vadą-Overseer ir padalina jį į dvi lygias dalis. Paskui atšuoliuoja Shadowhorn'as ir Gorax'ą paverčia daržove(atjungti Mind ir Spirit).Kromac'as užsinorėjo veiksmo tad,nors ir su kėblumais, iškirto porą Druidų. Atėjo metas paskutinei desperatiškai atakai. Kajos lazda turi savybę -kritinis pargriovimas- ant išridento dublio. Metu kauliukus- 5 ir 5. Tai gerokai palengvino darbą, tad dar pora forsuotos žalos smūgių ir palikau Kromac'ą sapnuoti.




Per šią kampaniją išbandžiau daug nestandartinių armijos derinių ir naujai įvertinau daugumą modelių apie kuriuos pasikeitus edicijai maniau kad suprastėjo. Nenuspėjamą žalą darantys medinukai, druidai kurie apsigina ir išgyvena ilgiau nei kad anksčiau turėję milžiniškus ginybinės statistikos (DEF) skaičius, ir Warlock'ė kuriai dabar nesunku turėti reikiama kiekį beast'ų. Gal nuo šiol reikes neskubėti spjaudytis ugnim...atrodo nekaip.

P.S Luxi, pasirodo Vengeful - Retaliatory Strike suveikia ant hit'o. My bad. Nors ir ant dviejų šešetų būčiau dar ant vienos likęs.

1 comment:

  1. Retaliation strike suveikia ant hito, bet resolvinama po atakos, t.y. dmg vis vien gauni ir tik tada gali kažką atgal pasiūlyti (jei išgyveni).

    ReplyDelete