Wednesday 2 November 2016

Mūšis 2016-11-02

Sužaidžiau su Batma kampanijos mūšį. Doomshaper3 vs Kaya1. Doomshaper'io šlykštūs scroll'ai ir feat'as beveik nulėmė mano pralaimėjimą. Pirmi ėjimai standartiniai, bėgame į pozicijas. Druidus šiektiek perdaug į priekį išstačiau bet juos visą žaidimą gelbėjo Overseer duodamas Apparition - kontrolinėje fazėje 2" perkėlimas. Sentry Stone & Mannikins kaip ir priklauso sėjo chaosą Fennblade'ų gretose, flangas užrakintas.

Batma turėjo sukerėjęs ant Mulg'o Admonition, galimybę be atkirčio pasitraukti iš susirėmimo. Nusprendžiau bandyti užblokuoti jam praėjimus atgal. Tam reikalui pasiunčiau vieną Argus'ą Mulg'ui už nugaros. Kitą Argus'ą pasiunčiau grasinti Doomshaper'iui. Suruošiau Feral Warpwolf'o žvėrišką ataką su Primal, bet kažkaip praleidau tai kad Batma buvo anonsavęs Feat'ą. Feat'as gerokai apmažino Feral'o daromą žalą, tad teko nieko nepešus siųst Feral'ą namo su Spirit Door nusukus taip kad nevalgytu savų.Puikus masalas.

Savo ėjimu Batma be vargo išnešė ginyboje stovėjusį Gnarlhorn Satyr'ą ir atėjo su Mulg'u prie Kajos.
Pasisekė kad jam neiškrito pakankami pataikimų tad iš susitikimo Kaya išėjo pasigavus tik 7 žalos taškus. Likusios light beastų pajėgos Gorax ir 2 Wild Argus liko gėrokai sužalotos po transfer ir Doomshaper'io bei Axer'io talžymo. Gavosi taip kad Batma negalėjo jų pašalinti tad su Feat'u ir daug gydimo Gorax'as pribaigė Feral'o apfrenzintą Mauler'į. Nebelikus į ka transferinti Doomshaperio pasigaunamą žalą-likę beastai buvo pilni-Argus'ai be vargo jį sudraskė į skutus.



2 comments:

  1. Gerai ir taktiškai sužaista, Kaya su dviem Argus'ais yra gerai :)

    ReplyDelete
  2. This needs Grevious Wounds... As tai pamaciau gyvai. :)

    Lx

    ReplyDelete